Stadspuzzeltocht

  • Uitjes en Eten
  • 8 - 2500 personen
  • 25468
  • Beschrijving

Ontdek de verborgen parels van de stad op een unieke en avontuurlijke manier met onze interactieve Stadspuzzeltocht! Ga de uitdaging aan met je team terwijl je door de straten navigeert, raadsels oplost en foto-opdrachten voltooit. Welk team heeft een scherp oog voor detail en scoort de meeste punten?

Bij onze Stadspuzzeltocht volgen jullie twee verschillende routes door de stad, elk gevuld met raadselachtige foto-opdrachten en verrassingen die wachten om ontdekt te worden. Werk samen met je team om de opdrachten op te lossen, terwijl je de meest schilderachtige hoekjes en historische plekjes verkent.

Maar dat is nog niet alles! Tijdens de tocht krijgen jullie de kans om jullie creatieve kant te laten zien. Naast de stadsfoto-opdrachten kunnen jullie als team ook originele en gedurfde foto's maken voor extra punten. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer hilarische, gewaagde of juist ontroerende momenten die worden beoordeeld op lef, humor en creativiteit door onze begeleider op afstand.

Of je nu een lokale inwoner bent of een bezoeker die de stad voor het eerst verkent, onze Stadspuzzeltocht biedt een unieke manier om de stad te ervaren. Ga de uitdaging aan, maak herinneringen en geniet van een onvergetelijke dag vol plezier en ontdekkingen!

Zijn jullie klaar om jullie fotografeertalenten te laten zien?

Inclusief

  • Gebruik van de speciaal ontwikkelde Uitjes en Eten App
  • Alle gemaakte foto's krijg je naderhand toegestuurd
  • Vaantjes voor de winnende teamleden

Also available in English 

Tijden aanpasbaar naar wens.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

 

Ligging uitje

De Stadspuzzeltocht is in bijna elke stad in Nederland mogelijk! Zoals Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Harderwijk, Hoorn, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Rotterdam, Schagen, Tilburg, Utrecht, Volendam, Zutphen, Zwolle. 

Vul jullie voorkeursplaats in bij het aanvraagformulier of laat je adviseren door onze experts.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!