Sportieve zeskamp met afsluitende Beach-BBQ

  • Strand Horst Events
  • 20 - 60 personen
  • 25807
  • Beschrijving

Los gaan met een grote glimlach!

Daar draait het om bij Strand Horst Events. In een ontspannen setting lekker even met de collega's sportief bezig zijn. Na afloop gaan jullie gezellig aan de borrel en staat er een lekkere Beach-BBQ voor jullie klaar. 

  • Leuke sportieve strand activiteiten.
  • Grote gezellige stretchtent aan het strand van 10 x 15 mtr.
  • Top kwaliteit BBQ!
  • Ervaren instructeurs.
  • Ideale locatie voor groepen van 20 - 60 personen.

De locatie:
We hebben de beschikking over een mooi stukje strand en grasveld.
Er staat een mooie grote stretchtent van 10 x 15 meter, met een hele coole oude caravan er onder als onze Beach-office. 

Je vind bij ons geen luxe loungebanken of high-cuisine gerechten. Het is back to basic maar met een verdraaid goede kwaliteit. De basis is simpel: gewoon een aantal nette picknicktafels en mooie steigerhouten sta-tafels onder de tent, een lekker muziekje wat de klanten zelf mogen afspelen via Bluetooth speakers en een goede BBQ met een grillmaster die voor je bakt.

Blote voetjes in het zand en gezellig kletsen met collega’s met een koud biertje in de hand. Hoe relaxed wil je het hebben?!

We werken alleen met besloten groepen dus je hebt bij ons de locatie altijd exclusief voor jouw groep (van maximaal 60 personen). Wil je liever geen barbecue? Dan hebben we ook nog een hele leuke formule met een pizzabakker op locatie. Gedurende 2 uur worden er de lekkerste pizza’s gebakken, recht voor je neus in een echte houtgestookte pizza oven.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Strand Horst Events bevind zich in de gezellige jachthaven van Strand Horst. Direct naast de A28 (arit 11) ligt een grote gratis parkeerplaats. Van daaruit loopt u nog 250 mtr over het haventerrein naar het evenementen strand.

Met de Veluwe in de rug en uitzicht over de randmeren de ideale locatie voor een sportief en gezellig bedrijfsuitje.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!