Segway City Tours

  • Segway-Tour.nl
  • 4 - 200 personen
  • 25053
  • Beschrijving

Segway city rijden in Amsterdam, Utrecht en Maastricht al vanaf 4 personen.  

Deze Segway-tour geeft je de kans om de bruisende binnensteden van Utrecht, Amsterdam of Maastricht op een unieke manier te verkennen. Terwijl je langs de bijzondere plekken van de stad glijdt, ervaar je hoe leuk het is om op een Segway-te rijden. Een deskundige gids leidt je door schilderachtige straten en langs charmante pleinen, waar je de levendige sfeer van het stadscentrum met de gezellige terrassen kunt ervaren. Kortom, een fantastische Segway-tour!

Onze uitgebreide ervaring heeft ons geleerd dat iedereen Segway kan rijden. Bij ieder Segway arrangement zit een Segway training verzorgd door een onze ervaren instructeurs. 

We hebben schitterende routes door de historische binnensteden van Utrecht, Amsterdam en Maastricht, evenals op vele andere prachtige locaties in het land. Natuurlijk kunnen we ook een route aanpassen aan uw specifieke wensen of een geheel nieuwe route voor u uitstippelen. Wij denken heel graag met jullie mee.

Liever de natuur in? Boek dan onze Bos & Heide tour die start in Ermelo en rijd een mooie tour over de Veluwe. Ook deze tour is al vanaf 4 personen mogelijk. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in. Wij denken graag met u mee!

Ligging uitje

Utrecht, Amsterdam en Maastricht en de Bos & Heide tour op de Veluwe start in Ermelo, maar ook op vele andere plekken in het land is dit mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!