Ranking the Stars - Kersteditie

  • Huisbrand Events
  • 10 - 50 personen
  • 25620
  • Beschrijving

- Welk familielid of welke collega slooft zich het meeste uit voor het kerstdiner?
- Welke rund vindt het stiekem ontzettend leuk om te stunten met vuurwerk?
- Wie wordt er altijd veel te dronken met de feestjes in december?

We komen het allemaal te weten tijdens de "kersteditie" van de Ranking the Stars / Colleagues Quiz van HuisBrand Events.

Boek hem snel met uw vrienden, familieleden of collega's om de decembermaand nog gezelliger te maken. Hilariteit gegarandeerd!

Voorafgaand aan de Quiz ontvangt elke deelnemer een link, waarmee ze diverse vragen en ranking moeten invullen op onze eigen 'Ranking the Stars website'. Deze antwoorden verwerken wij tot een spectaculaire Quiz. Op de middag of avond die jullie boeken zal onze energieke Quizmaster diverse onthullingen doen. 

Een speciale kersteditie
Geheel in het thema van de Kerst passen wij de vragen en rankings aan naar de Kerst. Uiteraard kunnen wij deze Quiz ook breder trekken naar de decembermaand of de Quiz gewoon aanpassen naar jullie wensen en ideeën. Niets is onmogelijk!

Inclusief:
- Een enthouisiaste Quizmaster
- Kerstaankleding
- Een leuke prijs voor de winnaars
- Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Prijs: 
10 - 19 personen: € 36,50 p.p. excl. BTW
20 - 29 personen: € 32,50 p.p. excl. BTW
vanaf 30 personen: € 29,50 p.p. excl. BTW

Ligging uitje

Deze Ranking the Stars Quiz is te boeken in heel Nederland en België. Tevens is het mogelijk om deze Quiz op uw eigen locatie te spelen. Wij komen graag naar uw locatie toe en ruimen alles na afloop weer netjes op. Tot snel!

Bezorgkosten benodigdheden:
De bezorgkosten naar uw locatie zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in en zet de juiste stad er ook even bij, zodat wij u direct de juiste informatie kunnen sturen!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!