Nieuwjaarsborrel - Keuze uit vele feestelijke uitjes!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2500 personen
  • 25618
  • Beschrijving

Geen tijd voor een uitje rondom kerst? Kies dan voor een gezellig uitje met de Nieuwjaarsborrel! Keuze uit vele feestelijke uitjes zodat jullie het jaar knallend ingaan! 

Knallend het nieuwe jaar in met een bedrijfsuitje
-Teambuilding, gezelligheid, spanning en humor.
-Professionele begeleiding.
-Inclusief interactieve app, toffe spelmaterialen en attributen.
-Te spelen op locatie naar keuze.
-Ontwikkeld door de makers van het NK-Escape Rooms.

Nieuwjaars moorddiner
Is het een dodelijke toast geweest tijdens de nieuwjaarsborrel? Kom erachter tijdens het moorddiner! Case Blüdhaven zit vol spanning en mysterie. Speur samen naar de moordenaar, het moordwapen en het motief. Met cryptisch bewijsmateriaal en uitdagende puzzels komen jullie stap voor stap dichter bij de waarheid. Durven jullie het aan? 

Full virtual reality nieuwjaars experience
Wil je het jaar letterlijk in een andere dimensie starten? Dan is onze Full VR Experience perfect. Uitdagende games, spannende teambuilding activiteiten en unieke ervaringen. Van een tikkende tijdbom tot skydiven. Het kan allemaal. Wissel je champagneglas in voor een VR bril en stap in een compleet nieuwe wereld!

Nieuwjaarsquiz
Nieuw jaar, nieuwe kansen om je baas te verslaan met je kennis in de Pubquiz. Is jouw kennis net zo sprankelend als de champagne op de borrel? Tijdens deze Pubquiz op de nieuwjaarsborrel is het altijd raak. Wie van jullie wordt de quizkampioen? Of is er iemand die gewoon een ster is in het gokken van antwoorden? Kom erachter in acht originele en hilarische rondes!

Mysterieus nieuwjaarspakket
De postbezorger heeft mysterieuze nieuwjaarspakketten geleverd. Jullie maken het open en plots begint er een tijd te tikken… Dit is geen nieuwjaarspakket, maar een explosieve bomkoffer. Een cadeautje van The Mask. Durven jullie de strijd aan te gaan of gaan jullie letterlijk knallend het nieuwe jaar in?

Foute nieuwjaarsbingo
Vergeet de goede voornemens. Het enige wat nu telt is een volle bingokaart. En de bingoprijzen natuurlijk. Bereid je voor op een dag vol humor, lol en gezelligheid met unieke rondes. Van de dansronde tot de turboronde. Alles komt voorbij. Dus champagneglas en bingokaart in de hand en roepen maar! 

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

Onze nieuwjaarsuitjes zijn te spelen op elke locatie in Nederland. Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor. Alles is mogelijk. Mocht je zelf nog geen locatie op het oog hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!