Las je eigen Rocket Stove!

  • TIG Academy
  • 4 - 16 personen
  • 25456
  • Beschrijving

The Rocket Stove Rocks!
Daag jezelf en je team uit in de ultieme uitdaging: las je eigen Rocket Stove! Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of gewoon houdt van buiten koken, deze efficiënte houtkachel tilt jouw kookervaring naar een hoger niveau.

Waarom een Rocket Stove?
Omdat het meer is dan alleen een kachel. Het is een ingenieus ontwerp dat hout verbrandt met minimale rook en maximale warmte. Binnen een mum van tijd gril je de perfecte steak, waar je ook bent.

Leren lassen
Geen laservaring? Geen probleem. Onze gediplomeerde lasinstructeurs geven je eerst instructies en oefenmateriaal, zodat je met zelfvertrouwen jouw unieke Rocket Stove kunt samenstellen en aflassen.

Bekijk hier de ervaringen:

https://www.youtube.com/shorts/qusTscwaw50

https://www.youtube.com/shorts/UrTv1Xb8cm8

Een Compleet Verzorgde Dag
Tegenover TIG Academy bevinden zich diverse horecagelegenheden, ideaal om het bedrijfsuitje te verrijken met een culinaire ervaring. Combineer een leerzame workshop met een ontspannende afsluiting en geniet samen met jouw team van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje in een sfeervolle omgeving.

Klaar voor de uitdaging?
Verzamel je team en beleef een onvergetelijke ervaring bij TIG Academy!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

Ligging uitje

Nijmegen

TIG Academy
is gevestigd in het bedrijfsverzamelgebouw Nyma Makersplaats.
Adresgegevens:
Winselingseweg 16, unit 9
6541AK Nijmegen

Bereikbaarheid
Er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar op het parkeerterrein aan de Latensteinweg, direct tegenover Winselingseweg 16. Voor degenen die met het openbaar vervoer reizen, bevindt bushalte Nyma zich op slechts 3 minuten loopafstand van TIG Academy.

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!