Kerstuitjes - Keuze uit vele feestelijke uitjes!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2498 personen
  • 25617
  • Beschrijving

It’s the most wonderful time of the year. Tijd voor het kerst bedrijfsuitje. Boek nu een van onze kerstuitjes en jingle all the way naar het leukste uitje van het jaar. 

Geen stille nacht, maar een avond vol kerstplezier
-Teambuilding, gezelligheid, spanning en humor.
-Professionele begeleiding (van misschien wel de kerstman).
-Inclusief interactieve app, toffe spelmaterialen en attributen.
-Te spelen op locatie naar keuze.

Virtual reality kerst experience
Stap in de magische wereld vol sneeuw en wonderen met een virtual reality uitje. Van skiën tot een virtuele bom. Alles is mogelijk. Beleef de nieuwste ervaringen en mogelijkheden van virtual reality. Zet je VR bril (en kerstmuts) op en duik in de ultieme kerst experience! 

Mysterieus kerstpakket
Dachten jullie een lief kerstpakket te krijgen? Helaas… The Mask heeft een bomkoffer geleverd. Draden, schakelaars, verschillende escape games, raadsels en puzzels. Weten jullie alles op tijd op te lossen? De kerstman wacht op je (of was het The Mask?)!

Kerstgijzeling op locatie
Zijn jullie klaar voor de ultieme kerst-escapesensatie? Een kerstborrel met een twist. Jullie worden gegijzeld door de Italiaanse maffia. De missie? Vind op tijd één miljoen euro contant om te ontsnappen aan de maffia. Weten jullie te ontsnappen voordat het kerstfeest verandert in een ramp?

Foute kerstbingo
Dit keer zijn het niet de kerstballen, maar de bingoballen die gaan rollen. Van de muziekronde tot de turboronde. Durf jij als eerste bingo te roepen? Let op, want een foute bingo wordt natuurlijk afgestraft. Ga naar huis met de leukste bingoprijzen. Die zijn natuurlijk veel leuker dan alle kerstcadeaus! 

Eindejaars Quiz Show
Zijn jouw hersenen sneller dan de rendieren van de kerstman? Doe mee met de Eindejaars Quiz Show en kom erachter. Neem het op tegen elkaar in acht hilarische, uitdagende, feestelijke en gepersonaliseerde rondes. Volledig afgestemd op jullie wensen. Gaat jouw team naar huis met de titel als quizkampioen? 

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

Onze kerstuitjes zijn te spelen op elke locatie in Nederland. Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor. Alles is mogelijk. Mocht je zelf nog geen locatie op het oog hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!