KerstBorrelQuiz - Het Ultieme Feestelijke Eindejaarsuitje!

  • Doenederland.nl B.V.
  • 12 - 1000 personen
  • 25780
  • Beschrijving

Ben je op zoek naar een kerstborrel die dit jaar nét dat beetje extra heeft? Met de KerstBorrelQuiz van DoeNederland organiseren we een onvergetelijk uitje vol plezier, competitie en gezelligheid! Of je nu kiest voor ons sfeervolle café in Den Bosch, of een locatie naar keuze, wij zorgen voor een feest dat iedereen nog lang zal bijblijven.

Tijdens de KerstBorrelQuiz gaan jullie onder het genot van een drankje de strijd aan in teams, waarbij onze moderne quizknoppen live de score bijhouden. Met keuze uit vier verschillende quizzen, is er voor iedereen een favoriet. Hier zijn de opties:

  1. De Pubquiz – Test je algemene kennis met een breed scala aan vragen over onderwerpen zoals sport, geschiedenis, actualiteit en entertainment. Voor de echte alleskenners!
  2. De Grote Spelshow – Voel de spanning van bekende tv-programma’s in deze quiz boordevol herkenbare spelonderdelen. Van puzzels tot behendigheidsspelletjes, alles komt aan bod in deze speelse competitie.
  3. De 80's, 90's & 00's Quiz – Reis terug in de tijd en geniet van de grootste hits, iconische voorwerpen en nostalgische momenten. Van muziek tot film en tv, deze quiz laat je je jeugd herbeleven.
  4. Ik Hou van Holland Quiz – Altijd een gegarandeerd feest! Met typisch Nederlandse thema's, hilarische vragen en opdrachten brengt deze quiz de hele zaal in beweging.

Onze enthousiaste quizmasters zorgen voor een energieke sfeer en maken van de kerstborrel een knallend feest. Het competitie-element en de feestelijke ambiance zorgen ervoor dat iedereen volop meedoet en geniet van het spektakel. De spanning loopt hoog op wanneer de quizknoppen worden ingedrukt en de teams strijden voor de overwinning!

Maak van je kerstborrel een onvergetelijke ervaring en boek vandaag nog de KerstBorrelQuiz bij DoeNederland. Kies jullie favoriete quiz, en wij doen de rest!

Ligging uitje

Wij kunnen dit uitje overal in Nederland organiseren. Ook op het kantoor bij jullie bedrijf.

Wij hebben ook een eigen cafe in Den Bosch waar het altijd heel gezellig is en waar we jullie graag ontvangen.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!