Kerst- en winter arrangementen

  • Eemhof Watersport & Beachclub
  • 6 - 100 personen
  • 25611
  • Beschrijving

Ontdek de ideale locatie voor zakelijke kerst- en winteruitjes bij Eemhof Winterlodge, waar professionaliteit en winterse gezelligheid hand in hand gaan. Of je nu op zoek bent naar een inspirerende plek voor vergaderingen, teambuildingactiviteiten of een onvergetelijke kerstborrel, Eemhof Winterlodge biedt een unieke setting die perfect aansluit bij jouw zakelijke wensen. 

Winterse bedrijfsuitjes op maat
Bij Eemhof Winterlodge begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en daarom bieden wij volledig op maat gemaakte winter- en kerstuitjes. Organiseer een actieve dag vol teambuilding, waarbij medewerkers kunnen genieten winterse spellen als curling, eisstockschießen, spijkerslaan, boomstamzagen, bierpullschuiven of een Crazy Christmasgame. Voor wie het rustiger aan wil doen, zijn er ook mogelijkheden voor workshops zoals wintercocktailshaken, ijsbadtraining, schilderen enz.

Onze locatie is ideaal voor het versterken van het teamgevoel. Sluit de dag af met een feestelijke (kerst)borrel bij het kampvuur of een luxe diner in onze sfeervolle winterlodge, compleet met warme chocolademelk, glühwein en een gastronomisch wintermenu. De magische sfeer zorgt voor een onvergetelijke ervaring, waarbij het team dichter bij elkaar komt.

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

Ligging uitje

Eemhof Winterlodge (winterconcept van Eemhof Watersport & Beachclub) ligt in een prachtige, natuurrijke omgeving, midden in het hart van Nederland. Gelegen aan de oevers van het Eemmeer, biedt de winterlodge een rustige en serene locatie, perfect voor wie even wil ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het omliggende landschap, met uitgestrekte bossen, wateren en wandelpaden, creëert een idyllische winterse setting die bijdraagt aan een gevoel van ontspanning en rust.

Eemhof Winterlodge is goed bereikbaar vanuit alle delen van het land, met uitstekende verbindingen via de snelwegen A1 en A28, en ligt op slechts 40 minuten rijden van steden als Amsterdam, Utrecht en op 20 minuten van Amersfoort. Ook met het openbaar vervoer is Eemhof Winterlodge te bereiken, met nabijgelegen stations (Almere en Nijker) en busdiensten die bezoekers comfortabel naar de locatie brengen.

Deze centrale en unieke ligging maakt Eemhof Winterlodge de perfecte plek voor zowel ontspannende als actieve winteruitjes, of het nu gaat om een bedrijfsuitje, feestavond of een rustige retreat in een sfeervolle winteromgeving.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!