Highland Games - Een actief Schots uitje!

  • Uitjesbazen
  • 15 - 2500 personen
  • 25569
  • Beschrijving

Het leukste uitje van Schotland. Maar dan in Nederland. Een spannende en sportieve strijd in teams. Boek nu de Highland Games en ga de strijd met elkaar aan! 

Tijd voor de Schotse kleding
Ja, je leest het goed. Schotse kilt aan, muts op en gaan. Zijn jullie klaar om de strijd aan te gaan? Dit wordt een actief uitje waar teamspirit voorop staat. Weten jullie balans te houden tijdens het gevecht op de balk? Rollen jullie als eerste de vrachtwagenband over de finishlijn? Het is tijd om de strijd los te laten barsten! 

Sportieve strijd met een knipoog

  • Energievolle Schotse spellen, inclusief Schotse kleding.
  • Inclusief professionele begeleiding. 
  • Mogelijk op locatie naar keuze. 

Klaar voor de strijd om de Scottish Wiskey?
Samenwerking. Communicatie. En niet te vergeten een goede strategie. Belangrijke onderdelen om de typische Schotse spellen te winnen. Ga voor een goede teamspirit om de winst binnen te halen. Zijn jullie sterk en strategisch genoeg om de finale met touwtrekken te winnen? Dan gaat jouw team naar huis met een trofee en een echte fles Scottish Wiskey! 

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

De Highland Games is te spelen op elke locatie in Nederland. Mocht je zelf nog geen locatie op het oog hebben, dan regelen wij dat graag voor je!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!