De Oldtimer Adventure tocht

  • We Love Oldtimers
  • 4 - 160 personen
  • 25791
  • Beschrijving
Ben je klaar voor een spannende dag vol plezier en avontuur? Ontdek de magie van de Alblasserwaard met onze unieke activiteit: De Oldtimer Adventure tocht! Stap in een nostalgische 2CV, ook wel het iconische lelijke eendje genoemd, of kies voor een klassieke Volkswagen Kever of een charmant retro Volkswagenbusje. Gewapend met een kaart en coördinaten gaan jullie op ontdekkingstocht door het schilderachtige polderlandschap. Laat je betoveren door de uitgestrekte groene weilanden, knusse dorpjes en rustgevende rivieren die je onderweg tegenkomt.
 
Bij elk aangegeven coördinaat wacht een uitdagende vraag. Jullie moeten goed samenwerken om de antwoorden te vinden en zo punten te verdienen. Voor elk goed antwoord krijg je een punt, en er zijn extra opdrachten beschikbaar waarmee je bonuspunten kunt scoren. Het team dat aan het einde van de dag de meeste punten verzamelt, wordt gekroond tot winnaar van De Oldtimer Adventure tocht en gaat er met een leuke prijs vandoor!

Hoe verloopt de dag?
  • De dag begint met een warm welkom in onze gezellige showroom, waar jullie worden ontvangen met koffie, thee en iets lekkers.
  • Hierna volgt een uitgebreide uitleg over de route en het rijden in de oldtimers, of het nu een 2CV, een Volkswagen Kever of een retro busje is.
  • Daarna start jullie avontuur: elk team vertrekt op een ander moment, klaar voor een spannende tocht door de polder.
  • Tijdens de rit kunnen jullie ervoor kiezen om onderweg te pauzeren voor een gezellige lunch of een kopje koffie. Als jullie dit tijdig aan ons doorgeven, kunnen wij ervoor zorgen dat dit onderdeel wordt van de route.
  • Op het einde van de rit worden de laatste vragen beantwoord en ontvangen jullie bij terugkomst een drankje en een kleine versnapering.
  • De dag wordt afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking voor het winnende team!
Extra informatie
De Oldtimer Adventure tocht kan worden aangepast aan jullie wensen. Start- en eindtijden zijn flexibel en kunnen in overleg worden afgestemd. Het is echter belangrijk om te weten dat vanwege het wedstrijdelement minimaal 2 oldtimers gehuurd moeten worden om deel te kunnen nemen. Wil je meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan ons aanvraagformulier in!
Ligging uitje

De tocht vindt plaats in de mooie omgeving van Hoogblokland, gelegen tussen Utrecht en Gorinchem, en dichtbij de steden Dordrecht en Leerdam.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!