Dagje Horst aan de Maas

  • Dagje Horst aan de Maas
  • 4 - 100 personen
  • 25403
  • Beschrijving

Ga je voor het Dagje Horst aan de Maas? Dan ga je voor het ultieme, geheel verzorgde dagje uit. 

We starten de dag, na ontvangst, met een overheerlijk, luxe ontbijt bij Liesbeth's Grand Café. Vervolgens spenderen jullie een groot deel van de dag op onze E-Choppers die jullie langs de leukste tussenstops voeren.

Maar dat is niet het enige. Jullie krijgen een telefoon mee met daarop een spel voor onderweg.
Wie van jullie weet het meest aantal punten te scoren tijdens de rondrit?

Naast een culturele/educatieve tussenstop en een leuke, ontspannen tussenstop komen jullie langs een aantal cafés en terrasjes. Hier worden jullie verwacht om onder het genot van een lekker borrelhapje even uit te rusten. 
Toer daarna weer lekker verder en geniet van de prachtige omgeving en mooie natuur In Horst aan de Maas (Noord-Limburg). 

Zit jullie dagje toeren erop? Dan zien we jullie graag weer terug op onze locatie want de dag komt uiteraard niet tot een einde zonder eindknaller. 

Nadat jullie je buik rond hebben gegeten aan een heerlijk Sharing Diner, gaan we de strijd met elkaar aan tijdens een spel aan tafel. Wie wordt de winnaar van deze avond? 

Geef jij de organisatie van jullie bedrijfsfeest of teamuitje graag uit handen en wil je er zeker van zijn dat alles van A tot Z voor je geregeld is?  Geniet dan van ons complete Dagje Horst aan de Maas waarin het je aan niets ontbreekt!

Ligging uitje

Horst aan de Maas

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!