Crazy 88 Deluxe - Het gekste stadsspel van het jaar!

  • Uitjesbazen
  • 5 - 2500 personen
  • 10745
  • Beschrijving

Compleet vernieuwd als city game. Origineler en creatiever dan ooit. Durven jullie uit de comfortzone te stappen? Daag nu je collega’s, vrienden of familie uit en boek Crazy 88 Deluxe als stadsspel in een stad naar keuze.

Ervaar de leukste city game nu zelf
In Crazy 88 Deluxe gaan jullie een stad naar keuze op stelten zetten. Jouw team wordt uitgedaagd met 88 hilarische en (te) gekke opdrachten. Denk jij je gezelschap écht goed te kennen?

Waarom Crazy 88 Deluxe?

  • Het leukste spel om een stad naar keuze (en jouw gezelschap) te leren kennen.
  • 88 (te) gekke en hilarische opdrachten om uit je comfortzone te treden.
  • Verschillende niveaus van opdrachten, waardoor iedereen kan meedoen; ben jij The Rookie, The Troublemaker, The Daredevil of Insane?
  • Inclusief (te gekke) begeleiding, creatieve spelmaterialen en toffe attributen.

Gegarandeerd een leuke dag
In teams gaan jullie de stad verkennen op een lachwekkende manier. Jullie proberen zoveel mogelijk punten te scoren door foto’s en video’s in te sturen. Onze jury kijkt jullie opdrachten na. Maar let op: niks is ze te gek. Ben daarom zo creatief mogelijk en wie weet verdien jij wel extra punten. Weet jouw team er vandoor te gaan met de enige echte trofee? Go Crazy, Go Crazy 88 Deluxe. We dare you!

Vul vrijblijvend voor meer informatie het aanvraagformulier in. Je ontvangt dan binnen één werkdag een persoonlijk advies op maat!

Ligging uitje

Crazy 88 Deluxe is te spelen op elke locatie in Nederland. Jullie kiezen de stad, wij komen naar jullie toe!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!