1) The Christmas Battle en 2) De Alleskunner in eindejaars-editie

  • teambuildingspellen.nl
  • 15 - 900 personen
  • 23207
  • Beschrijving

1) The Christmas Battle: 

Op zoek naar een uniek en feestelijk bedrijfsuitje om het jaar af te sluiten? Met The Christmas Battle bieden we een gezellige en feestelijke afsluiting van het jaar. We hebben de leukste en meest hilarische onderdelen van afgelopen jaar omgezet in interactieve, grappige en uitdagende kerstactiviteiten.

Wat maakt The Christmas Battle zo bijzonder?
Voor een unieke kerstbeleving kiezen we van tevoren een selectie van de onderdelen die het beste bij jullie team passen. De verschillende onderdelen zijn zo ontworpen dat iedereen kan meedoen, van competitieve collega’s tot creatieve geesten. Geschikt voor teams van alle groepsgrootte!

In overleg stellen we graag de leukste onderdelen samen die het best bij jullie groep passen:

  1. Winter Quiz, Muziek Bingo, Mysterieuze Zangopdracht, Hilarische Foto-opdrachten, Breinkraker, Mini Games met Snoeplolly's, Rudolph’s Games, 30 Seconds Kerst, Kerst Estafette en Versieren maar. 

Waarom kiezen voor The Christmas Battle?

  • Volledig op maat: In overleg met jullie kiezen we de spelonderdelen die het beste bij jullie team passen.
  • Teambuilding en gezelligheid: Deze activiteiten brengen collega's samen en zorgen voor een flinke dosis humor.
  • Voor ieder wat wils: Van quizliefhebbers tot sportieve collega's, er is voor iedereen een passende activiteit.
  • Feestelijke sfeer: De kerstvibe is overal aanwezig, met feestelijke muziek, decoratie en gezellige uitdagingen.

Voor wie is dit bedrijfsuitje geschikt? The Christmas Battle is perfect voor bedrijven die een uniek, actief en feestelijk bedrijfsuitje willen organiseren en is te organiseren op zowel kantoor als op een externe locatie.
Dit maakt het dé perfecte afsluiting van het jaar!

 

2) De Alleskunner in Eindejaarseditie:
De Alleskunner. Het bekende tv-programma omgezet in een dagdeel teambuildingprogramma aangepast met kerst onderdelen/materialen en een quizmaster in kerstoutfit. Perfect voor de onderlinge spirit en om te ontdekken hoe competitief jouw collega’s nu echt zijn! Anders dan op TV valt er vandaag niemand af en is er geen individuele winnaar, maar een winnend team!

Hoe ziet het programma eruit:
We schuiven alle tafels naar de zijkant en creëren een ware Battle arena in het midden van de ruimte. Ieder team van 5-6 personen heeft een tafel aan de rand van de ‘arena’. Het team met een ideale mix tussen slimheid, creativiteit, behendigheid, accuraatheid, handelings- en reactievermogen maakt de meeste kans om er met de overwinning vandoor te gaan!

De spellen in dit programma bieden een leuke afwisseling van actie, een race tegen de klok en breinkrakers. Tussen de spellen door is er genoeg tijd om samen te borrelen of wat hapjes rond te laten gaan. Dit zal zorgen voor een gezellige, relaxte sfeer.

De Alleskunner spellen:
Er zijn een aantal individuele uitdagingen, die door ieder teamlid voltooid moeten worden binnen zo snel mogelijke tijd, bijvoorbeeld het bouwen van een toren. Hebben jullie een vaste hand? Ook zijn er battles die je met jouw team tegen een ander team speelt, zoals tic tac too met beerpong cups. Tot slot zijn er nog een aantal spellen die met alle teams tegelijk worden gespeeld en waarbij het draait om een zo goed mogelijk resultaat binnen een bepaalde tijd.. Hier wordt bijvoorbeeld jullie kennis getest tijdens het quizonderdeel of jullie richtingsgevoel bij de geblindeerde bouw-challenge.

Alle onderdelen zijn een combinatie van tafel, estafette varianten en zijn goed speelbaar voor alle doelgroepen in alle ruimtes. Kortom de alleskunner is ook een mix van capaciteiten als: handelingssnelheid, accuraatheid en reactievermogen.

Het programma wordt afgesloten met een hilarische prijsuitreiking. 

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in.

 

Ligging uitje

Locatiesuggesties: op uw eigen gekozen locatie of Horeca gelegenheid. 

Voorbeeldprogramma: (tijdstip van aanvang bepaalt u zelf)

  • 14.00 uur Ontvangst op uw eigen gekozen locatie of Horecagelegenheid
  • 14.15 uur Welkom en uitleg door instructeur/acteur in evt. kerstsfeer
  • 14.30 uur Start De Christmas Battle of de Alleskunner in Kersteditie
  • 15.30 uur Korte Pauze voor een drankje
  • 15.45 uur Vervolg 
  • 16.40 uur Einde en Prijsuitreiking 
  • 17.00 uur Einde Christmas Challenge en afsluiting met borrel en eten (optioneel)

* Bovenstaande opzet is slechts een voorbeeld. In overleg kunnen de tijden worden gewijzigd!

 

 

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!