Beach Shoot Out & Expeditie Natural High - Een dag vol uitdaging & plezier!

  • Natural High Activities
  • 10 - 500 personen
  • 22920
  • Beschrijving

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje dat teambuilding en plezier samenbrengt? Bij Natural High bieden we een onvergetelijke combinatie: Beach Shoot Out en de Expeditie Natural High, geïnspireerd door de spannende elementen van Expeditie Robinson!

Beach Shoot Out: Stap in de arena voor een adrenalinekick! Test je schietvaardigheden met boogschieten in een spannende strijd tegen je collega’s. Werk samen, ontwikkel strategieën en ervaar de opwinding van dit unieke teamspel!

Expeditie Natural High: Dompel je onder in avontuur met uitdagende Expeditie Robinson-onderdelen. Trotseer hindernissen en voer samenwerkingsopdrachten uit die niet alleen je team versterken, maar ook zorgen voor veel plezier en actie in de natuur.

Beachclub Natural High: Na de inspanningen is het tijd om te ontspannen. Geniet van een smakelijke lunch, borrel of diner in onze eigen beachclub op de Brouwersdam. Perfect om de teamgeest verder te versterken en de dag in stijl af te sluiten!

Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in! 

Ligging uitje

Natural High op de Brouwersdam is makkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam, maar ook vanuit Noord-Brabant en Zeeland, vanwege de ligging direct aan de N57. Er is bij ons ruim voldoende, gratis parkeergelegenheid, direct achter onze Beachclub.

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!

Ontvang informatie / offerte

Aanhef
Naam
Bedrijfsnaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Aantal personen
Straat en huisnummer
Postcode
Plaats

Bekijk ook onze andere activiteiten!

Contact

Ook al zijn wij vaak op pad met een groep, wij doen altijd ons best u te woord te staan. Wij zouden het op prijs stellen dat wanneer u via ons contact zoekt of belt, u WegmetdeBaas vermeldt!