Bijzondere Kookworkshop in Flevoland

Filteren

Filters

Kerst en Eindejaarsuitjes 2024
Spel & Ontspanning
City & Beachgames
Sportief & Actief
Workshops
Creatieve uitjes
Teambuilden
Eten, Drinken, & Feesten
Incentives/ buitenlandse reizen
Online
Zoekwoord
Zoekwoord
Gebied
Personen 0+
0
0
500
0500+
9 uitjes gevonden gevonden gebaseerd op de volgende filters
  • Kookworkshops
  • Plaats, regio of provincie: Flevoland
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes

    Pizza workshop op locatie - Hét ultieme teamuitje!

    Op zoek naar een originele manier om teambuilding te bevorderen? Onze pizza workshop op locatie is dé oplossing! De workshop pizza bakken is zowel binnen als buiten te volgen.

    Je leert de kunst van het deeg kneden, pizza’s openen zonder deegrollers, creatief beleggen en samen pizza’s afbakken en opeten. Deze pizza workshop is niet alleen leuk, maar ook uiterst effectief in het versterken van de teamgeest. Laat je team de passie voor Napolitaanse pizza delen en geniet van een onvergetelijke dag!

    Met onze uitgebreide workshop boek je een complete teamdag: eten, drinken en activiteiten, allemaal op jouw locatie!

    WORD NAPOLITAANS PIZZABAKKER VOOR EEN DAG
    We bieden diverse opties waarbij je samen met je collega’s aan de slag kunt. De workshop is altijd bedoeld voor teambuilding, lol, en het overbrengen van onze passie van de Napolitaanse pizza.

    Tevens kunnen we de workshop uitbreiden met drank, anti pasti en een heerlijk dessert. Zo maak je er een echte teamdag met feestje van!

    Diverse mogelijkheden:

    PRE-MASTERCLASS NAPOLITAANSE PIZZA WORKSHOP
    Tijdens deze pizza workshop hebben wij het deeg en ingrediënten al voorbereid, de rest gaat je team mee aan de slag.

    1. Plezier, teambuilding en heerlijke resultaten staan centraal.
    2. Word je een Napolitaanse pizzabakker.
    3. Leer je de perfecte pizzabodem maken zonder deegroller.
    4. Ontdek je hoe je een echte Napolitaanse pizza belegt met de beste ingrediënten.
    5. Krijg je handige tips voor het afbakken in een loeihete steenoven.
    6. Sluiten we af met pizza eten

    Duur workshop: +- 2 uur

    MASTERCLASS NAPOLITAANSE PIZZA WORKSHOP
    Deze uitgebreide workshop gaat nog wat dieper in op Napolitaanse pizza. Je team ontdekt het geheime recept voor Napolitaans deeg en gaat gezamenlijk aan de slag met kneden van het deeg en het opbollen ervan!

    1. Verkenning van de Napolitaanse pizza. 
    2. Geheim recept voor Napolitaans deeg.
    3. Gezamenlijk kneden en opbollen van het deeg.
    4. Deeg openen zonder deegroller.
    5. Beleggen en afbakken van pizza’s.
    6. Plezier en teambuilding.
    7. Vertrek met vers Napolitaans deeg. een gevulde buik en voldaan gevoel

    Duur workshop: +- 3,5 uur.

    UITBREIDINGS MOGELIJKHEDEN
    Verrijk je pizza workshop met onze uitbreidingsopties voor een volledige teamdag op locatie. Van een borrel met Italiaanse drankjes, anti pasti en heerlijk dessert, maak van je workshop een complete belevenis!

    Eventueel bouwen we zelfs een stretchtent en toebehoren op locatie voor extra sfeer.

    Voor meer informatie kun je het aanvraagformulier invullen of op onze website kijken: lazzarella.nl/pizza-workshop-op-locatie of bel naar 0413 - 288 647.

    15 - 1000 personen

    Merkx original geeft werelds georiënteerde kookworkshops! 
    Wij hebben verschillende themaworkshops:

    1001 nacht:

    We nemen u mee langs de Mediterrane landen, beginnend in Turkije, langs Libanon en Egypte en eindigend in Marokko. U leert weelderige én frisse gerechten maken met exotische namen zoals baba ghanoush (auberginepuree), tabouleh (bulgursalade), mercimek corbasi (een verrukkelijke linzensoep), kip met dadels en tot slot yogurtlu tatlisi (een weelderige yoghurt-griesmeelcake met citroensiroop).

    Italiaans:
    Tijdens deze workshop leert u authentieke gerechten bereiden uit diverse streken van Italië, zoals pesto, risotto, involtini alla Barese (kalfsrolletjes), caponata (Siciliaanse groenteschotel), gevulde inktvisjes en budino di ricotta (ricotta-rozijnentaart) om maar wat gerechten te noemen. Natuurlijk maakt u ook zelf verse pasta. Buon appetito!

    Tapas: Een gevarieerde workshop met heerlijke kleine gerechtjes uit Spanje. Naast bekende gerechten als aioli, ensaladilla Rusa en albóndigas, leert u ook minder bekende gerechten bereiden, zoals kip in een notensaus en calamares rellenos. We sluiten af met een onovertroffen klassieker; de flan, maar dan wel een heel bijzondere...

    Hiernaast bieden wij ook de workshops:
    Zuid-Amerikaans koken
    Franse keuken
    Een masterclass
    Aziatisch (reisje door Thailand, Vietnam, India en Indonesië).
    Een spicy of een boozy workshop aan.

    TEVENS COACHING & COOKING WORKSHOPS.
    Op een ontspannen en zeer smakelijke manier de knelpunten in uw team ontdekken?
    Fusies en overnames binnen het bedrijf, leer elkaar kennen en vorm een super nieuw team.
    Omgaan met kritiek, bouw aan uw eigenwaarde , bied open communicatie.  Coaching en cooking kan u dit alles bieden!

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

    8 - 100 personen

    De BBQ workshop bestaat uit drie onderdelen. Allereerst beginnen we met een stukje theorie: hoe werk het nou allemaal? Je krijgt hierbij een aantal kleine gerechtjes om te proeven. Wanneer jullie voorzien zijn van een goede lading kennis is het tijd om het zelf te gaan proberen. Jullie gaan namelijk zelf een driegangendiner bereiden!

    Jullie gaan in tweetallen aan de slag en worden ondersteunt door onze mensen met het bereiden van de gerechten. Tijdens dit onderdeel leren jullie verschillende kooktechnieken zoals diverse snijwijzen en barbecue technieken. 

    Wanneer de gerechten klaar zijn is het tijd om aan tafel te gaan en samen te genieten van jullie zelf bereide gerechten. 

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    21 - 250 personen

    Culinair koken, eten, en genieten onder deskundige begeleiding: Volg een kookworkshop met het hele bedrijf, uw team of afdeling. 
    Koken, wijnproeven of bijpassende wijnen bij uw diner? Bij ONS kan het allemaal: U kookt zelf, maar u blijft wél onze gast!

    Na de gastvrije ontvangst door ons team staat er een aperitief voor u klaar: Een glas Prosecco? Een cocktail in het thema van uw kookworkshop? Of gewoon een drankje naar keuze…

    Zodra uw groep compleet is begint de uitleg over het menu, de keukens, en niet te vergeten de hygiëne en veiligheid. De groep wordt verdeeld naar het aantal te bereiden gangen van het menu. Elke groep is verantwoordelijk voor een onderdeel van het menu: Het " mise en placen " het bereiden, het opmaken van de borden, maar ook het (vol trots) uitserveren van de gerechten behoren tot de taken. Uiteraard dit alles onder deskundige begeleiding, en zoals ú het leuk vindt: Het is natuurlijk wel uw uitje!

    Onze kookworkshops
    Welke workshops bieden wij aan?
    - Italiaanse keuken
    - Franse keuken
    - Aziatische keuken
    - de Keuken van 1001-nacht
    - Spaanse & tapas keuken
    - Sushi maken, en meer…
    --outdoor cooking (in het seizoen)
    - Fingerfood: Véél kleine gerechten!
    - Zakenlunch: Presenteren, vergaderen, koken en lunchen
    - Schilderen en koken
    - Zelf suggesties? In overleg stellen wij een mooi menu samen!

    Onze extra’s
    U wilt meer dan koken en lekker eten? Wat te denken van:

    - Een uitgebreide wijn-spijs proeverij ?
    - Een  wijnproeverij in het thema, voorafgaand aan uw kookworkshop?
    - een etiguette diner?
    - koken met kruiden en eetbare ingredienten uit park en land en bos
    - een culinaire excursie met aanluitend lunch of diner
    - koken met een sterrenkok.

    Tevens bieden wij COACHING &COOKING aan, op een ontspannen manier de knelpunten in uw team ontdekken en hieraan werken, ook heel geschikt voor een kennismaking en soepel samengaan van nieuwe teams, super teambuilding dagen met eventueel vervolg mogelijkheden.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    Kookworkshop, koken, groepskoken, koken met groepen, wijnproeven, wijn spijs combinatie, teambuilding, koken en coaching, kookworkshop en zakenlunch, workshop cocktailshaken. culinaire excursies, creatieve workshops, outdoor cooking

    60 - 100 personen

    Buitenkoken is teambuilding én lekker!
    Door bewust je producten te kiezen en deze goed te leren bereiden zul je merken dat alles beter smaakt. Het liefst halen wij onze biologische producten direct, samen met jou, van het land. Want dat is het mooiste wat er is; vers halen zodat je weet waar het vandaan komt.

    Je gaat dan zelf naar de plaatselijke boer, tuinderij, kaasmakerij of molen om de producten te scoren. En natuurlijk vertelt de boer graag over zijn bedrijf. Ook wildplukken uit de natuur is één van de mogelijkheden.

    Daarna gezellig aan de slag op één van onze prachtige locaties, om na het buitenkoken gezamenlijk na afloop te genieten van deze zeer bijzondere gerechten. 

    Er moet van alles gebeuren tijdens het buitenkoken, zoals vuur maken (en aan houden!), groenten snijden, kruiden zoeken en fijnstampen, vlees marineren, deeg maken, en nog veel meer. Dus ook buitenkoken is perfect in te zetten als teambuildingsdag.

    Ook combineren wij vaak het buitenkoken op houtvuur met een andere activiteit. Denk aan een GPS Experience, wandeling met de boswachter, een vergadering vooraf, training of een workshop.

    Wij hebben diverse buitenkook workshops, van stoer met veel vlees, tot vegetarisch of een Back to Basic kookworkshop. 

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in!

    30 - 500 personen

    Bedrijfsuitje & teambuilding in één..dat is S.M.A.R.T.
    Delicio - actief sinds 1997 - heeft een geheel eigen aanpak van koken. De kookworkshops zijn niet alleen lekker, leuk en gezellig. Maar ook meteen een investering in je team.  Rondom fornuis en eettafel ervaar je de verbinding van samen koken en samen eten.

    Samen koken is de ultieme team activiteit waarbij er altijd een dynamische mix ontstaat van samenwerken, humor, teambuilding, communiceren en actief genieten. Het fornuis blijkt een geweldig middel te zijn om op ontspannen wijze elkaar, maar ook jezelf beter te leren kennen. Dit doen wij met ons S.M.A.R.T. systeem. 

    Een eigen kijk op koken
    Door samen met elkaar de S.M.A.R.T. uitdaging aan te gaan is er ruimte voor iedereen om zijn of haar talent te laten zien. Maar ook om gewoon te genieten van een gezellige avond uit. Deze mix van 'business & pleasure' blijkt een geweldige energie boost te zijn voor je team en meteen een avond uit waar nog lang over wordt nagepraat.

    Ga je puur voor culinaire fun rondom fornuis en eettafel? Kies dan uit één van onze tien heerlijke thema's zoals 'Street food', 'Pasta Fresca' of 'Tapas & Sushi' of 'Masterchef Nunspeet'.  Er zijn arrangementen in alle prijsklassen.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte onderstaand aanvraagformulier in!

    10 - 50 personen

    Eten uit de streek is duurzaam. En in deze tijd wil iedereen graag duurzaam bezig zijn. Bij het workshop thema Streekbeleving bieden wij diverse buitenkook workshops aan waarbij wij werken met streekproducten uit die streek.

    En er zijn héél veel streken in Nederland. Gelukkig maar, want daardoor heb je in iedere streek weer een unieke kookworkshop.

    We starten met het hele team op een mooie locatie in een streek in Nederland.
    Na de koffie en thee volgt de uitleg van de dag. Het gezelschap wordt verdeeld in teams en ieder team heeft een smartphone en krijgt een unieke codenaam. Nadat je die hebt ingevoerd gaat de tocht beginnen.
    Op tandems, steps, of scooters gaan jullie op weg van locatie naar locatie. Bij elke lokale tuinderij of boer liggen heerlijke producten voor jullie klaar. En natuurlijk zal de ondernemer vertellen waarom hij/zij gekozen heeft voor biologische teelt en hoe hij of zij dat doet.
    Leuk, leerzaam en lekker!

    Wil je wildplukken onderweg? Ook dat is mogelijk. Onze wildplukster vertelt graag over haar passie van eten uit de natuur. En ook hier zal  het hele team oogsten uit de natuur. En daar maken wij weer een heerlijk gerecht van later op de dag.

    Elke Streekbeleving kunnen wij aanpassen aan jullie wensen. Veel is afhankelijk van de tijd en het budget uiteraard. Heb je de hele middag dan kunnen er gemiddeld twee of drie lokale boeren bezocht worden.

    Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee voor een unieke kookworkshop.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

    30 - 200 personen
    • Kwalitatief aanbod van uitjes
    • Direct contact
    • Unieke content van uitjes

    Ook een chocolade-liefhebber? 

    Ontvangst
    Begin uw dag met een welkomstdrankje om daarna als een echte patissier aan de slag te gaan. 

    Workshop bonbons maken
    Onze deskundige patisser leert u de lekkerste bonbons of pralines te maken. De twee basistechnieken van het bonbons maken zijn het vullen en het ‘doorhalen’. In een handomdraai maakt u uw eigen goed gevulde bonbon doosje. Als vulling kunt u o.a. ganache, noten en zuidvruchten gebruiken. Na afloop van de workshop is het resultaat een doosje (circa 350 gram) vol heerlijke zelfgemaakte bonbons waarmee u goed thuis kunt komen.

    Diner
    Ter afsluiting geniet u samen van een heerlijk driegangen diner in het centrum van de stad. Hierbij heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! Graag aangeven in het aanvraagformulier om welke stad het gaat, zodat wij direct de juiste informatie kunnen sturen.

    Prijsindicatie: vanaf € 79-  excl btw.

    15 - 60 personen

    We beginnen de Master Chef Experience met een food quiz om het geheugen even op te frissen. Tijdens deze quiz wordt jullie kennis getest en gaan jullie blind proeven. Na deze quiz is het tijd voor de teamopdracht. Vanaf hier is het tijd om te koken en gaan jullie de strijd tegen elkaar aan om in één uur (per gerecht) het beste gerecht te bereiden. Jullie kunnen gebruik maken van verschillende ingrediënten en professioneel keukenapparatuur. De jury is aanwezig om jullie tips te geven en kijkt streng toe op jullie kookkunsten.

    Na het koken volgt dan ook de jurering. Jullie worden beoordeeld op hygiëne, samenwerken, presentatie en smaak. Als de jury er over uit is en haar oordeel heeft geveld is het tijd om ook zelf te proeven van jullie creaties. Alle gerechten worden geëtaleerd op tafel en nu is het tijd om ook elkaars gerechten te gaan proeven. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel en de bekendmaking van het team dat zich Master Chef mag noemen.

    Vul voor meer informatie of een vrijblijvende offerte het aanvraagformulier in! 

    21 - 250 personen

    Over deze pagina

    Bent u op zoek naar een kookworkshop in Flevoland? WegmetdeBaas heeft vele aanbieders van kookworkshops verzameld om u zo het beste van dienst te zijn. Zo vindt u dus alles op 1 site en hoeft u nergens anders meer heen. Van een pastaworkshop tot een pizza kookworkshop in Flevoland, wij hebben het voor u gevonden. Samen met collega's koken is een ontspannende bezigheid waarbij u ook moet samenwerken. Een kookworkshop in Flevoland is zo dus ook bijzonder goed voor de teambuilding. Wie snijdt de uien en wie snijdt de paprika's? Wie let er uiteindelijk op dat het vlees niet verbrandt en de pasta niet te gaar wordt? Verdeel de taken en maak met elkaar een fantastische maaltijd klaar. Uiteraard dekken jullie zelf de tafel en eten jullie het zelf op. Loopt het water u al in de mond? Zoek dan snel een originele kookworkshop in Flevoland. Veel plezier!
    Op onze site vindt u vele kookworkshops voor groepen en bedrijven.